Op zoek naar een nieuw tapijt? Probeer deze patchwork vloerkleden

Published On July 28, 2018 | By admin | Home Improvement

Een patchwork vloerkleed of deken is een concept tapijt dat een distinctieve toevoeging aan uw huis kan zijn. Waarom we raden patchwork vloerkleden dit seizoen is het feit dat veel huiseigenaren zijn nu op zoek naar items die een andere Toon spreken en geven een unieke Vibe. Dus waarom zou je niet proberen iets afwijken van de trends.

De patchwork vloerkleden zou kunnen of misschien niet iets dat je vindt in elk huis of in elke tapijt winkel, hoewel ik onlangs gevonden sommige plaatsen die het online te verkopen voor de beste prijs, en als je te popelen om er een te kopen, moet u deze bezoeken.

Om terug naar het punt van discussie, proberen we de algemene normen over het verfraaien van uw huis met tapijten en tapijten te zetten. Ik zal met u delen op bepaalde manieren hoe u deze gebruiken rond het huis en vul uw huis zonder veel te investeren in hetzelfde.

Ze hebben een andere techniek

Omdat het een duizend jaar oude ontwerptechniek, patchwork vloerkleden zijn om ons heen voor langer dan we ons kunnen voorstellen. Deze tapijten zijn gemaakt door stammen en is sindsdien in de praktijk, gezien het feit dat het goed gebruik maakt van een ander tapijt dat zou kunnen zijn beschadigd of gescheurde van de ene of de andere kant en de her belangrijk kan worden gebruikt om een nieuw tapijt te creëren , een versteld tapijt dat een uniek is.

Voor het maken van een patchwork vloerkleed, de ontwerper of Maker moet ervoor zorgen dat de stukken te genaaid samen zijn uitgesneden met de nodige voorzichtigheid om de meting.

Al deze patches worden vervolgens samen genaaid op een stof backing die fungeert als een basis. Meer stevige basissen zoals een Viscose matten of een TARP etc. kunnen ook worden toegevoegd om deze deken een goede duurzame basis te geven.

Elke patchwork vloerkleed komt uit als een uniek product

De tapijten betreffen de techniek die hierboven is vermeld. Dat is de belangrijkste reden achter het zijn super uniek. Elk tapijt is een one-of-its-soort, omdat deze zijn hand gemaakt. De vaklieden onvoorzien en experimenteren en elk stuk dat zij aan flard dit tapijt omhoog hebben bevestigd is verschillend.

Je moet blij zijn over het bezitten van een stuk is niet alleen gerecycleerd, maar voegt zijn eigen charme aan de sfeer van uw huis.

Oh! De keuzes

Niet verwarren het feit dat een patch werk is een ander kunstwerk dat niet zou kunnen gaan met uw stijl. Het kan zeker, je hoeft alleen maar een oog voor het detail en u eenvoudig kiezen uit een verscheidenheid van patchwork vloerkleed die nu beschikbaar zijn op bijna elke online tapijten winkel.

De belangrijkste categorisering die u kunnen helpen kiezen voor een patch tapijt is-gaan voor degene die een traditionele regeling volgt, of een die een mix-and-match regeling die is meer fusionist en kan uitlijnen met uw spontane stijl volgt. Dus ga je gang en Bekijk de overvloed van patchwork vloerkleed in verschillende patronen en ontwerpen.

Beste deel-ze gaan met elk decor thema en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten. Dus waar wacht je nog op, vernieuwen uw leefruimte dit seizoen zonder meer te besteden dan je zou willen.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *