JAG KÖPTE FÅRSKINN ONLINE OCH DET HÄR ÄR MIN UPPLEVELSE

Published On August 9, 2018 | By admin | Home Improvement

För ett tag sen såg jag en bild av en fårskinnspäls i en blogg. Jag blev direkt intresserad av att köpa, så för ungefär en månad sedan köpte jag några fårskinnspäls online för det bästa priset. Det här var första gången jag använde fårskinnspäls förutom i mina Ugg-stövlar och i några jackor, så jag visste inte vad jag skulle vänta mig. Tre dagar efter att jag hade beställt kom de fram! Och hör ni, jag blev förälskad. De är otroligt bekväma, definitionen av mjuka, och de här mattorna är mer än vad jag hade förväntat mig och jag skulle inte kunna vara gladare.

Här kommer en genomgång av min upplevelse av dem:

Var jag använde dem

Fårskinnspälsar är flexibla och kan användas var som helst. Jag använde den mindre jag beställde som en matta, och den större i soffan. Eftersom fårskinnspäls är väldigt varma och mjuka att de funkar bra som filtar i soffan eller som ett täcke. Jag lade den mindre på min Evie-stol, och det såg fantastiskt ut. Sedan mina fårskinn kom har alla mina bilder på Instagram haft fårskinnspäls i bakgrunden. Allt blir direkt finare och med Instagram-värdigt om man har fårskinnspäls.

Underhåll

Trots att fårskinn är bra som lyxiga mattor och annan dekor kan de vara lite knepiga, men inte alltför svåra att underhålla. Jag har använt ullmattor tidigare och tycker att de är ganska motståndskraftiga. Därför visste jag att de vanligtvis håller sin form rätt bra. Om du använder fårskinn ofta, kan de börja bli platta och förlora sin fluffighet. Jag har upptäckt detta kan motverkas genom att borsta dem och skaka dem ibland. Att göra detta regelbundet kan göra dem fluffiga igen. Ull är ofta motståndskraftigt mot smuts, och det är även fårskinnspäls. Det räcker att skaka av dem för att få bort smutsen på den.

Dock fungerar inte fårskinn med fläckar. Alla sorters vätska är inte bra för fårskinnspäls. Försök därför att hålla dina drycker borta från dem. Om du skulle spilla kaffe, juice eller vin på den ska du direkt rengöra den med naturliga rengöringsmedel som stärkelse istället för kemikalier. Dock finns det en risk att fläckarna inte försvinner.

Kommer jag använda dem igen?

Jag har redan beställt några fler i mindre storlekar för min kontorsstol och mitt sovrumsgolv. Trots att de kräver att hanteras lite mer försiktigt så är det värt det tack vare deras bekvämlighet. De ger elegans och en sofistikerad känsla till ditt hem och deras flerfunktionella användningsområden är pricken över i:t.

Så, det jag menar är…

Om du har tvekat på att skaffa fårskinnspäls fram till nu, då var det här tecknet du väntade på. Du borde satsa på det och testa att använda fårskinn. Lägg dem var du vill, platsen blir direkt med mysig och bekväm. Du kommer säkerligen gosa med dessa varma och fluffiga fårskinn och du kommer älska dem, precis som jag gjorde.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *