Hvordan bruke ullteppet ditt på forskjellige måter

Published On July 27, 2018 | By admin | Home Improvement

Ja, du leste riktig. Det finnes så mange måter du kan bruke ullteppet ditt på utenom å pakke deg inn i det. Så hvorfor kaste bort penger på noe gjenstander til dekorasjon og komfort? Bruk det du allerede har i huset. Dette er også god praksis hvis du prøver å kutte kostnader og starte et minimalistisk liv.

Det finnes ingen vitenskap bak å bruke en gjenstand på forskjellige måter. Du må tenke utenfor boksen. Hjemmedekor handler om å skape et vakkert rom som sier noe om hvem du er. Du kan skape det samme ved å bruke gjenstandene du allerede har i huset. Her kommer vi til å utforske noen måter vi kan bruke en hverdagsgjenstand som et ullteppe på forskjellige måter. Med teppe mener jeg alle uttrykkene som brukes om hverandre, som pledd, dyne og teppe.

Dekk til stolen din

Hvis du raskt vil gjøre om på skrivebordsområdet ditt kan du bytte stol og ta inn en pute. Men når vi har et budsjett å forholde deg til, er det ikke noe alternativ å skaffe ny stol. I et slikt scenario kan du legge et loddent ullteppe over stolen, og det gjør umiddelbart hele looken svært glamorøs. Du kan også bruke dette trikset for å dekke til en stygg eller gammel sofa.

Bruk som teppe til sitteplasser på gulvet

Sitteplasser på gulvet er svært bohemsk, og de gode nyhetene er at du ikke trenger å gå ut av huset for å skape et bohemsk hjørne i rommet ditt. Bruk et ullteppe på gulvputene dine eller gulvteppet og skap et hjørne for deg selv. Tilsett et sidebord, noen bøker og kaffe for å gjøre det til ditt eget. Varmen fra ullteppet gjør sitteplassen svært koselig, noe som er akkurat slik du vil at rommet ditt skal føles.

Bruk det som teppe

Hvis du har et vakkert pledd i huset ditt finnes det en måte å gjenbruke det på. Bruk det som et pledd nær sengen eller sitteplassen din. Du må bare brette det til en mindre størrelse. Det finnes store mengder variasjon innen mønster på ulltepper. Er du lei av teppet du har nå og vil endre utseendet raskt for en gjest, vil denne 2-minutters endringen bringe sårt tiltrengt friskhet i huset ditt.

Bruk det som veggdekor

Hvis du har et tungt ullteppe i sterk farge, kan du også bruke det som veggteppe. Med alle de fantastiske fargene og mønstrene som er tilgjengelig på markedet, kan du eksperimentere ved å henge det på veggen.

Ram det inn

Sist men ikke minst har vi et hack for å håndtere den svære veggen i huset ditt. Skaff deg en stor ramme og legg et tynt teppe inni. Tada! Med en gang har du et massivt stykke innredning for å omfavne den tomme veggen. Teksturen til et ullteppe er fascinerende. Derfor utgjør det en vakker dekorasjon i ramme på veggen.

Prøv disse hackene og la oss få vite hvilken som er din favoritt. Ikke glem å dele bildene av din dekorasjon med ulltepper med oss.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *